1 af 4

E-nemt har et stort fokus på at sikre, at vores kunder kan handle trygt, nemt og bekvemt hos os. Som kunde får du markedets bedste priser og en kundeservice i verdensklasse.

 • Support, når du har brug for det.

  Få adgang til support via opkald eller chat.

 • Vores kunder elsker os på trustpilot.

  Det er vigtigt for e-nemt at have tilfredse kunder. Gode priser, god support og hurtig levering.

 • Hurtig levering.

  Din ordre sendes elektronisk til din e-mail. Nemt og hurtig download.

 • Markedets bedste priser.

  konkurrencedygtige priser på alle vores produkter.

Populære produkter på e-nemt

 • Autoriseret Microsoft partner

  Vi er en dansk webshop som er autoriseret Microsoft partner og certificeret til at kunne udbyde forskellige software programmer samt til markedets bedste priser.

 • Når du handler hos os kan du gøre det trygt

  Vores side er certificeret af e-mærket. e-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende.

 • Vores kunder elsker os på trustpilot

  Med mere end 400 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot og en samlet score på 4.8 er vi ikke i tvivl om, at vores kunder er glade for os, og det kan vi kun være enormt stolte af.

1 af 3

Hvorfor handle hos e-nemt

E-nemt har et stort fokus på at sikre, at vores kunder kan handle trygt, nemt og bekvemt hos os. Som kunde får du markedets bedste priser og en kundeservice i verdensklasse. 


VI ved at tryg handel er vigtigt, når man handler online. 

E-nemt er autoriserede forhandlere af alle de brands, vi forhandler og vi har naturligvis sikret os, at vi er e-mærkede, hvilket betyder, at du som forbruger kan være sikker på, at vores webshop er underlagt løbende kontrol og lever op til dansk lovgivning samt en række særlige forbrugerbeskyttede krav.

Microsoft partner

Autoriserede Microsoft Office - forhandlere

Læs mere